Başkan OK'tan Matematik olimpiyatı şampiyonlarına ödül

Başkan OK

Balıkesir belediye başkanı İsmail Ok Matematik olimpiyatlarında dereceye giren Okul, Eğitici ve Öğrencileri ödüllendirdi.







Emekli Öğretmen olan Balıkesir belediyesinin MHP li belediye başkanı 2011/2012 Eğitim öğretin yılında Oyak-Tübitak liseler arası Matematik Olimpiyat larında dereceye giren okulları ödüllendireceğine ilişkin taahhüdünü yerine getirdi.

Başkan Ok Matematik olimpiyatlarında ilk üç dereceyi paylaşan Balıkesir Sırrı Yircalı Anadolu lisesi, Bandırma Anadolu Öğretmen lisesi ve Burhaniye Celal Toraman Anadolu lisesini bizzat ziyaret ederek taahhüdünü yerine getirdi.

Başkan İsmail Ok'un ödüllendirme programının Bandırma etabında Aksakal Belediye başkanı Üstün Taşdemir'de hazır bulundu.

Başkan Ok ödüllendirme ile ilgili yaptığı açıklamada Balıkesir okullarından il genelinde dereceye giren okulların ödüllendirilmesine ilişkin daha önce vaatte bulunduğunu bunun vaatten çok okulların başarıya konuşlanmasında teşvik amaçlı olduğunu söyledi.

Başkan Ok'un sözünü yerine getirmek üzere ziyaret ettiği Bandırma Anadolu öğretmen lisesinde okul dağılımında tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı söylenmesinin ardından Okul müdürü Mehmet Karatepe yaptığı konuşmada Bandırma Anadolu Öğretmen lisesinin Oyak-Tübitak Liseler arası Matematik olimpiyatlarında Öğretmen liseleri kategorisinde Türkiye 1.cisi, Genel kategoride Türkiye 7.cisi ve Balıkesir bazında ise il 2.olarak yer aldığını, Sıralamadan da anlaşılacağı üzere Bandırma Anadolu Öğretmen lisesinin başarısının tesadüf olmadığının altını çizdi.

Balıkesir Belediye başkanı İsmail OK' ta öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada verdiği söz ve ödülün geleceğin teminatı olan gençleri teşvik etmek amacı ile olduğunu vurgulayarak ‘‘Sizler gelecekte biz yöneticilerin yerini alacaksınız, O nedenle bugün Eğitim anlamındaki kazanımlarınız en üst noktada yarış içersinde olmalı, Gelişen dünyada eğitim seviyesi devletlerin gelişmişlik seviyesinin göstergesi olmaktadır, Bölgemiz de ülkemizde bu anlamda gerekli her türlü olanağa sahiptir, Bu başarının temelinde yer alan öğretmenlerimizi kutluyor, Dereceye giren öğrencilerimize sağlıklı nice başarılar diliyorum'' dedi.






Okan KAYAN
23.03.2012 22:47:10
Hocalarım benim ya.:D Ama derste kaynamıştır ne güzel olmuştur.:D

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı